12.03.2021 г., 10:16 ч.

Призивът 

  Поезия » Епиграми
632 0 0

(По повод битовия терор в българския Северозапад)

 

С този призив:

"Не щем политици, не щем и полиция"!

- не само Северозападът див,

а цяла България си търси шериф

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??