Mar 12, 2021, 10:16 AM

Призивът 

  Poetry » Epigrams
653 0 0

(По повод битовия терор в българския Северозапад)

 

С този призив:

"Не щем политици, не щем и полиция"!

- не само Северозападът див,

а цяла България си търси шериф

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??