На В.В.
Ти ми каза: "Бях с друга жена".
В този миг сякаш спря да съществува света,
в този миг Земята спря да се върти.
Очите ми бяха пълни с горещи сълзи.
Аз предчувствах, аз знаех, че е така,
но понякога ИСТИНАТА е по-жестока,
от най-подлата, долна ЛЪЖА.
© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados
Много хубав стих.
Натъжи ме. С много обич.