9.11.2007 г., 14:25 ч.

Признание 

  Поезия » Любовна
796 0 14

На В.В.

 

Ти ми каза: "Бях с друга жена".

В този миг сякаш спря да съществува света,

в този миг Земята спря да се върти.

Очите ми бяха пълни с горещи сълзи.

 

Аз предчувствах, аз знаех,  че е така,

но понякога ИСТИНАТА е по-жестока,

от най-подлата, долна ЛЪЖА. 

 

 

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??