5 ago 2015, 0:40

Признание 

  Poesía » Para niños
538 0 0

ПРИЗНАНИЕ

 


Жабка Кекерица,

местната певица,

след залез, привечер

солираше в концерт.


Тя не видя Щърка,

който се навърта

често край реката

с мисия позната.


Сам-сама остана

нашата Жабурана.

Избягаха всички

в малката рекичка.


"Браво!" - каза Щърка

и със клюн пребърка

на брега тревата

за плячка богата.


Лекичко подхвана

Жабка Жабурана,

високо я вдигна -

никой не я стигна!

© Йорданка Цонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??