10 feb 2014, 18:01

Признание 

  Poesía
549 0 3

Признание към моята любов - Музиката...

 

С теб любовта си споделям,

мъката си давя, а гневът потушавам...

С теб, успехите си празнувам,

 разочарованията потискам...

 

Чрез теб аз творя,

чрез  теб аз израствам,

мечтите си осъществявам...

 

Само ти познаваш същността ми...

Всяко преживяване, всеки миг с теб е специален...

Ти смисъл на всичко придаваш...

В добро и зло до мен оставаш...

 

02.2014 г.

 

Вечно твоя,

 

Сузана Хараланова

© Сузана Хараланова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??