Ще вляза в ума ти
като сянка безплътна
ще усещам дъха ти
когато Душата ти страда
Чувствата,
безименни струни
заспиш ли,
ще ги докосвам
щастливи мигове,
прикрити заблуди,
с тях ще те лъжа,
а после ще страдам.
Варна,Гавраил
© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados