ПРИЗНАНИЕ
Сигурно много неверници стан са подирили тук.
Уж да си пийнат по шепа водица под твоята сенчеста приказка.
А всъщност, за да те вземат. Аз съм различен и друг.
Дойдох да остана при теб. И да си не ида никога.
© Ангел Веселинов Todos los derechos reservados