24 jun 2007, 6:39

Признание 

  Poesía
444 0 1

Обичам те, момче,

 така заседнал си във моето сърце.

 Но защо ли казвам ти това,

 като няма да го чуя пак от твоята уста?!

 Таз болка коварна тъй навлезе в мен

 и раздира ми душата ден след ден.

 Не знам защо така съдбата с теб и мен се подигра.

 Накара ме да се влюбя до полуда,

 а после те отне и остави ме в заблуда!

 Обичам те, момче, така заседнал си във моето сърце!

 Но не зная дали ще издържа на болката до края!

© Маги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??