Обичам те, момче,
така заседнал си във моето сърце.
Но защо ли казвам ти това,
като няма да го чуя пак от твоята уста?!
Таз болка коварна тъй навлезе в мен
и раздира ми душата ден след ден.
Не знам защо така съдбата с теб и мен се подигра.
Накара ме да се влюбя до полуда,
а после те отне и остави ме в заблуда!
Обичам те, момче, така заседнал си във моето сърце!
Но не зная дали ще издържа на болката до края!
© Маги Все права защищены