изтръпнали
непогалени нерви
като пъпки на роза
все още само в зачатъка на бодлите си
като дълбаене с ножа
като изгаряне в сауна
или в резултат от слънчевото изригване
обичам те с кожата си
© Павлина Гатева Todos los derechos reservados
много образно