3 abr 2006, 16:41

Призрачно утро 

  Poesía
1283 0 1


Ето, спира музиката.
Започваш да играеш с тишината.
Тихо като в приказка е.
Някой спи до теб. Позната
музика долавяш. Тиха.
Някой спи, а ти -
сънуваш буден.

© Огрян Орешников Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??