Apr 3, 2006, 4:41 PM

Призрачно утро 

  Poetry
1282 0 1


Ето, спира музиката.
Започваш да играеш с тишината.
Тихо като в приказка е.
Някой спи до теб. Позната
музика долавяш. Тиха.
Някой спи, а ти -
сънуваш буден.

© Огрян Орешников All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??