8 jun 2016, 8:08

Призрак 

  Poesía » Otra
271 0 4

Викът проклинаше 

безмълвието

две вързани ръце

жадуваха за свобода

невиждащи очи

търсеха проклятието

самотен кръст

стоеше на върха.

С начупени Съдби

плачеше небето

пепел от Души

убиваше лъчите

с буца лед

където е сърцето

призрак сам вървеше

горяха му следите.

 

Юни, 2016

Варна, Гавраил

© Гавраил Йосифов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??