11 jun 2008, 1:28

Пробен срок 

  Poesía
625 0 15

Пролетно и тъжно ми е днес.
Репетицията свърши -
пробен срок
на неразумните ми чувства.
А безпомощната моя нежност
в несподеленото пространство
се залута...

© Иванка Гичева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??