22 jun 2011, 12:12

Проблем 

  Poesía » De amor
469 0 0


Не знам как да ù го кажа,
Може би не искам...
Може би не мога...
Не знам защо, но започвам да я обичам,

по цели нощи с мисълта за нея будувам...

Наскоро чуството необяснимо се появи,
отново да пиша то ме вдъхнови.

Като си мисля за нея, римите идват сами,

нещо толкова невинно дали ще ми навреди?

Кое надделява - приятелството или любовта, все още не знам,
с този проблем трябва да се справя сам...

© Йордан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??