Нощ. Море Звезди.Копнежи.
Призрачно. Лъчисто. Свежо.
Самотен бряг. Ята. Китара.
Прегръдка. И сърцето проговаря.
Видения. Галактики. Безкрайност.
...
Далечно. Сън.Събуждане. Реалност.
Милионен град. Тълпи. Банално!
© Наташа Биразова Todos los derechos reservados