Apr 8, 2021, 7:44 AM

Пробуждане 

  Poetry
234 0 0

Нощ. Море Звезди.Копнежи.

Призрачно. Лъчисто. Свежо.

Самотен бряг. Ята. Китара.

Прегръдка. И сърцето проговаря.

Видения. Галактики. Безкрайност.

...

Далечно. Сън.Събуждане. Реалност.

Милионен град. Тълпи. Банално!

© Наташа Биразова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??