8.04.2021 г., 7:44 ч.

Пробуждане 

  Поезия
235 0 0

Нощ. Море Звезди.Копнежи.

Призрачно. Лъчисто. Свежо.

Самотен бряг. Ята. Китара.

Прегръдка. И сърцето проговаря.

Видения. Галактики. Безкрайност.

...

Далечно. Сън.Събуждане. Реалност.

Милионен град. Тълпи. Банално!

© Наташа Биразова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??