Пробуждане
Дай ми само миг и сълзите ще спрат.
Отново ще погледна светлината.
Дай ми само миг и отново ще съм тук,
ще се завърна на Земята.
Дай ми само миг и вечна аз ще бъда.
Пак ще съм музиката и Зората.
Дай ми само миг и твоя съм отново.
Отново вярвам в чудесата.
Дай ми миг и светът ще заблести.
Пленена съм от чудната искра.
Дай ми миг и душата покори,
отново вярвам в Любовта.
Дай ми миг и всичко ще ти дам –
вкопчвам се в живота и оставам.
Дай ми миг и ще изпълня твоя блян,
нови висоти ще покорявам.
Дай ми само миг и се завръщам –
отново в заранта от вечерта.
Дай ми само миг и в магия се превръщам,
отново към живота от смъртта.
Един миг ми трябва – забравям болката,
в мен са силите и мъдростта.
Един миг и съм твоя –
обичам и започва радостта.
© Криси Todos los derechos reservados