1.04.2012 г., 11:57 ч.

Пробуждане 

  Поезия
910 0 5

Пробуждане

 

 

Дай ми само миг и сълзите ще спрат.

Отново ще погледна светлината.

Дай ми само миг и отново ще съм тук,

ще се завърна на Земята.

 

Дай ми само миг и вечна аз ще бъда.

Пак ще съм музиката и Зората.

Дай ми само миг и твоя съм отново.

Отново вярвам в чудесата.

 

Дай ми миг и светът ще заблести.

Пленена съм от чудната искра.

Дай ми миг и душата покори,

отново вярвам в Любовта.

 

Дай ми миг и всичко ще ти дам –

вкопчвам се в живота и оставам.

Дай ми миг и ще изпълня твоя блян,

нови висоти ще покорявам.

 

Дай ми само миг и се завръщам –

отново в заранта от вечерта.

Дай ми само миг и в магия се превръщам,

отново към живота от смъртта.

 

Един миг ми трябва – забравям болката,

в мен са силите и мъдростта.

Един миг и съм твоя –

обичам и започва радостта.

© Криси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??