7 dic 2006, 16:56

ПРОБУЖДАНЕ 

  Poesía
641 0 4


 

 

В моят храм камбаните забиха

и  ангелският хор запя!

Възкръсва душата ми отново,

за щастливи дни и благодат!

 

Вселенско чудо!

Божествен лъч ме озари!

 

Любовта  ти, мили,

ме пробуди

отново за живот и светли дни!


Окрили ме
и нови сили ти ми даде,
повярвах  пак  във  любовта! 

© Гергана Кирова - Йонева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??