В моят храм камбаните забиха
и ангелският хор запя!
Възкръсва душата ми отново,
за щастливи дни и благодат!
Вселенско чудо!
Божествен лъч ме озари!
Любовта ти, мили,
ме пробуди
отново за живот и светли дни!
Окрили ме
и нови сили ти ми даде,
повярвах пак във любовта!
© Гергана Кирова - Йонева Всички права запазени