30 mar 2014, 22:23  

Пробуждане 

  Poesía » Otra
385 0 2

    Събуждал ли си се с усмивка някога,

    със грейнали и влюбени очи!

    Усещал ли си полъха на вятъра

    заплел  се в твоите коси!

 

    Мечтал ли си за невъзможното –

    пропускайки красив и светъл миг!

    Обръщал ли си гръб на сложното!

    Опитай! Само Бог е тъй велик!

  

    Обичал ли си някога, но истински

    и радвал ли си се на малките неща!

    Добро на някого дарил ли си,

    но безвъзмездно, просто ей така!

   
 

© Руми Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??