24 jun 2010, 13:00

Процеп 

  Poesía » Otra
657 0 0

"Когато не те разбират - защо тогава си сред тях?

 Сред тези, които погрешно те тълкуват, животът е толкова сив!"

 

* * * * *

След калните, лепкави следи - остана само дъжд!

В натежалите, мокри клони - приведени встрани.

Хлапето от  снимката с годините се бе превърнал в мъж!

В затвора на живота - след калните, лепкави следи, имаше сам о-

вятър, вятър и... дъжд!

 

 

 

 

© Петко Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??