"Когато не те разбират - защо тогава си сред тях?
Сред тези, които погрешно те тълкуват, животът е толкова сив!"
* * * * *
След калните, лепкави следи - остана само дъжд!
В натежалите, мокри клони - приведени встрани.
Хлапето от снимката с годините се бе превърнал в мъж!
В затвора на живота - след калните, лепкави следи, имаше сам о-
вятър, вятър и... дъжд!
© Петко Петков All rights reserved.