Прочети това!
Не е извинение -
няма за какво да се извинявам!
Не е молба -
не ми трябва помощ!
Не е писмо -
никой не ми липсва!
Не е загадка -
не искам да я решавам!
Не е договор -
не обещавам!
Стих е!
Прочети го!
© Деси Todos los derechos reservados