26 mar 2013, 20:28

Продадена България 

  Poesía » Civil
461 0 1

Без знамена останахме,

без принципи,

без Верую,

душите си разпъваме

и евтино продаваме.

 

В калта е съвестта ни,

и страшно е -

след нас вървят децата ни!

Пазете се от тяхната невинност!

Света ще разтресе

 

© Йорданка Пешлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??