26.03.2013 г., 20:28 ч.

Продадена България 

  Поезия » Гражданска
432 0 1

Без знамена останахме,

без принципи,

без Верую,

душите си разпъваме

и евтино продаваме.

 

В калта е съвестта ни,

и страшно е -

след нас вървят децата ни!

Пазете се от тяхната невинност!

Света ще разтресе

 

© Йорданка Пешлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??