26 мар. 2013 г., 20:28

Продадена България 

  Поэзия » Гражданская
462 0 1

Без знамена останахме,

без принципи,

без Верую,

душите си разпъваме

и евтино продаваме.

 

В калта е съвестта ни,

и страшно е -

след нас вървят децата ни!

Пазете се от тяхната невинност!

Света ще разтресе

 

© Йорданка Пешлова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??