5 abr 2011, 22:36

Продължавам назад 

  Poesía » De amor
643 0 2

Продължаваш да ме преследваш,

всяка стъпка, всяко движение...

Аз се опитвам да забравя всичко –

да имам поне едно постижение.

 

Знам – спомените се трият трудно,

неугасим огън е любовта родена,

която държи сърцето винаги будно

и в мислите като че ли е вродена.

 

Научаваме за болката след раздяла,

продължаваме към спомените нелепи,

пламтящата любов тъга къде е видяла –

влюбените сърца винаги са слепи.

 

Искам сама да продължиш,

не спирай да мечтаеш, но за друг,

на мен нищо не ми дължиш –

само те моля, да спрем до тук.

 

Знаеш, че вече няма връщане,

не ти ли е всичко доскучало?

Аз реших да продължа назад

и всичко да започна отначало.

© Никица Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Красота!
  • Може би да продължиш напред и всичко от начало, защото назад ще бъде доста болезнено! Поздрави от мен!
Propuestas
: ??:??