22 feb 2017, 23:54

"Продължение"....... 

  Poesía » Civil, Formas graves
562 0 0

104/Навярно помниш, по начало,

че съм от селски произход,

но времето ми извървяло,

се блъска в градски ледоход.

О, пъпа ми е хвърлен в село

и аз във всяко мое дело,

си спомнях моя произход

и в село пò се чувствах гот!

Но с мен в живота тъй се случи,

че като древния Адам,

не можех да остана там,

 вратата рая си заключи!

Вземаха родния ми дом,

със произвол и без закон!

 

 

© Hekredel Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??