22 jun 2022, 19:37

Прогноза за времето 

  Poesía
359 5 14

Времето е синьо с капки злато.
Утрото е нежно и високо.
Кацанало на рамото му лято
сочи с пръстче хиляди посоки.

Вятър пухен към морето бърза.
Бели птици гонят се в небето.
Песен на щурци е китка вързала
и преде постеля по полето.

Гордо извисени дървесата
с погледи зелени, та зелени,
нощем си споделят със Луната
звездни тайни - тайни съкровени.

Времето е с вкус на оранжада.
В розово ухае, като роза.
Времето е истинска наслада
- шарена и слънчева прогноза.

© Деа Todos los derechos reservados

Времето – златиста необятност
сладко е, на диня ми ухае,
вътре ми е хубаво и лятно,
миг след миг изгряват в низ безкраен.
Морски вятър чувствата развърза, ...
  268 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??