18 abr 2013, 11:42

Прогонени души 

  Poesía » Civil
465 1 0

       ПРОГОНЕНИ ДУШИ

 

Прогонени души - половин държава...

Искрици на един балкански род.

Борба за хляба - друго не остава

в надеждата за по-добър живот.

 

Прогонени души наживо скитат,

от чуждо жито хляба си пекат.

И само в сънищата си политат

към незабравен роден кът...

 

Приличат на сълзите на сираче.

Герои във войната за живот.

Родино, виждам те, че плачеш...

... Искрици на един балкански род....

© Димитринка Калева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??