21 sept 2007, 22:11

Произведено в моето сърце 

  Poesía
812 0 4

        Yo - Yo

Made in My Heart     
 
(25 юли 2005г.)                                

Сега, когато ти отново си до мен

и мога пак да виждам твоите очи,

бляскав става всеки тъжен ден

и отново засияват красивите звезди!!!


Много думи съм изрекъл аз,

много стихове съм посветил,

но вече знам, че в този час

твоето лице съм озарил!!!


Много пъти аз грешал съм,

плакал съм от грешките си аз,

но както виждаш - издържал съм,

за да мога да получа втори шанс!!!


Не, не вярвам, че си грешка в живота ми,

каквото и да се случи между нас.

Само искам да повярваш ти,

че не ти говоря шибани лъжи!!!


Знам, че може би ми вярваш,

знам, че имала си чувства ти...

Преди не съм го забелязвал

и била си само в моите мечти!!!


Baby, I'm needy without your love!

Yo - Yo, I hate my useless life!

I wish to be with you every night,

after that together look for a sunrise !!!
   
   Nick Dracula

 

© Антон Городецки Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Привет, Yo-Yo!
    Хареса ми!
  • Този въпрос и друг път съм го задавала- защо слагате една камара препинателни знаци? Те няма да подсилят усещанията при четене, няма такава граматика. Бива за песен Продължавай да твориш!
  • Добро...дори много добро..поздрави!
  • Поздрави
Propuestas
: ??:??