Yo - Yo
Made in My Heart
(25 юли 2005г.)Сега, когато ти отново си до мен
и мога пак да виждам твоите очи,
бляскав става всеки тъжен ден
и отново засияват красивите звезди!!!
Много думи съм изрекъл аз,много стихове съм посветил,
но вече знам, че в този час
твоето лице съм озарил!!!
Много пъти аз грешал съм,плакал съм от грешките си аз,
но както виждаш - издържал съм,
за да мога да получа втори шанс!!!
Не, не вярвам, че си грешка в живота ми,каквото и да се случи между нас.
Само искам да повярваш ти,
че не ти говоря шибани лъжи!!!
Знам, че може би ми вярваш,знам, че имала си чувства ти...
Преди не съм го забелязвал
и била си само в моите мечти!!!
Baby, I'm needy without your love!Yo - Yo, I hate my useless life!
I wish to be with you every night,
after that together look for a sunrise !!!
Nick Dracula
© Антон Городецки Все права защищены
Хареса ми!