29 abr 2009, 6:05

Проказа 

  Poesía
532 0 1

ПРОКАЗА

В тази вечер
на смут и позор,
затварям се в собствен,
душевен затвор.

Далеч от семейните
проблеми и разпри,
далеч от всички,
дори от моите мисли.

Ще се скрия от тази
семейна зараза,
не искам и аз да бъда
носител на тази проказа!

© Анита Райкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Карантина е може би по точното заглавие
Propuestas
: ??:??