Apr 29, 2009, 6:05 AM

Проказа 

  Poetry
533 0 1

ПРОКАЗА

В тази вечер
на смут и позор,
затварям се в собствен,
душевен затвор.

Далеч от семейните
проблеми и разпри,
далеч от всички,
дори от моите мисли.

Ще се скрия от тази
семейна зараза,
не искам и аз да бъда
носител на тази проказа!

© Анита Райкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Карантина е може би по точното заглавие
Random works
: ??:??