17 abr 2009, 23:27

Пролет 1 

  Poesía » Otra
606 0 1

Мина се февруари,
когато криеше се кой, където свáри.
От зимата студена,
страх го бе и супермена.

 

Сега сме веч април
и всеки се е преродил.
Щъкаме наляво и надясно,
мира няма сърцето ни бясно.

 

Щом види то зеленината,
хвръква чак до небесата.
И как да се не радва то,
всичко наоколо е влюбено.

 

Цялата тази любов,
изпълнила е хората със светъл зов.
Но най-важно е това,
че по-красив е днес света.

© Иван Батев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • хубаво е, но светът не е по-красив! поне моите късогледи очи освен размазан, го виждат и грозничък.
Propuestas
: ??:??