2 abr 2012, 11:26

Пролет 

  Poesía » Otra
726 0 0

Защо да има стих за Пролетта,

когато тя е тъй вълшебна;

когато тя е скрита в любовта...

и в твоите очи е настанена?...

 

Защо да има стих за Пролетта,

когато тя разцъфа  в нежност?

Когато всички сетива

усещат тази ù безценност?

 

Защо да има стих за Пролетта,

когато птиците и днес ще пеят;

когато всичките сърца

изпълнени са само с Пролетта?!...

© Милена Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??