20 feb 2009, 7:08

Пролет 

  Poesía » De amor
671 0 7

              Пролет

 

Виж колко е зелено навсякъде!

Дворът ухае на зелена трева,

нарцисите и лалетата цъфнали

и нашарили цяла леха.

 

Какво ли няма в твоите градинки?

Все хубави и красиви цветя!

От първите кокичета до късните невенки

и всичко посадено от твоята нежна ръка.

 

Обичам да гледам как се радваш

на аромата и на чудната им красота.

Тогава всичко друго забравяш

и се превръщаш в цвете сред пъстрата леха.

                          2000 година

© Асен Стефанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??