Слънце грее - идва май.
Изумруден цвят - това е рай.
Няма облак в небесата.
Заведи ме пак във планината.
Там топли слънчеви лъчи
ще сияят от твоите очи.
От тях ще бъда озарен
в тоз прекрасен, светъл ден.
© Георги Todos los derechos reservados