Apr 25, 2012, 11:59 AM

Пролет 

  Poetry » Love
382 0 0

Слънце грее - идва май.

Изумруден цвят - това е рай.

Няма облак в небесата.

Заведи ме пак във планината.

 

Там топли слънчеви лъчи

ще сияят от твоите очи.

От тях ще бъда озарен

в тоз прекрасен, светъл ден.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??