9 mar 2010, 21:08

Пролет 

  Poesía » Otra
446 0 2

Отново пролет е навън

и птици на ята се връщат,

капчукът пее - зън, зън, зън -

и майката земя прегръща.

От нея пък  като по чудо

се раждат хиляди треви,

избуяват буйно, лудо

безброй несбъднати мечти.

И всеки стрък тревица млада

нашепва галени слова

и този шепот аз долавям

с измъчената си душа!

© Джени чапурска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??