9.03.2010 г., 21:08 ч.

Пролет 

  Поезия » Друга
416 0 2

Отново пролет е навън

и птици на ята се връщат,

капчукът пее - зън, зън, зън -

и майката земя прегръща.

От нея пък  като по чудо

се раждат хиляди треви,

избуяват буйно, лудо

безброй несбъднати мечти.

И всеки стрък тревица млада

нашепва галени слова

и този шепот аз долавям

с измъчената си душа!

© Джени чапурска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??