6 jun 2017, 11:21

Пролет 

  Poesía » De amor, Versos blancos, Verso libre
691 2 0

Седя си седнал тук в градината.

И гледам.

Наблюдавам.

Красиво е.

Пролетта идва.

А ти идваш ли с нея?

Ще бъдеш ли красива колкото нея?

Колкото току-що разцъфналите кокичета.

Ще бъдеш ли толкова спонтанна?

Днеска - топла, утре - хладна?

Слънцето отново е тук и ме изгаря.

А ти ще ме изгаряш ли?

 

​​​

© Стилияна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??