6.06.2017 г., 11:21 ч.

Пролет 

  Поезия » Любовна, Бели стихове, Свободен стих
685 2 0

Седя си седнал тук в градината.

И гледам.

Наблюдавам.

Красиво е.

Пролетта идва.

А ти идваш ли с нея?

Ще бъдеш ли красива колкото нея?

Колкото току-що разцъфналите кокичета.

Ще бъдеш ли толкова спонтанна?

Днеска - топла, утре - хладна?

Слънцето отново е тук и ме изгаря.

А ти ще ме изгаряш ли?

 

​​​

© Стилияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??