Природата вън се възражда,
топло, приятно е в сърцето,
за светъл идеал нова жажда
отправя взор към небето!
Нека дойде пролетта приятна,
надежда се поражда в сърце,
че няма да има душа гладна
и всеки ще е с усмихнато лице!
© Георги Todos los derechos reservados