12.03.2023 г., 17:40 ч.

Пролет 

  Поезия » Друга
270 0 0

Природата вън се възражда,

топло, приятно е в сърцето,

за светъл идеал нова жажда

отправя взор към небето!

 

Нека дойде пролетта приятна,

надежда се поражда в сърце,

че няма да има душа гладна

и всеки ще е с усмихнато лице!

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??