Земята носи пролетна носия,
ухае на овошки и цветя.
Обичам пролетта, не го и крия
и къпя се в лъчите, и блестя.
Обичам пролетта, каква стихия
от нежност, аромати, цветове.
И зимата в сърцето ще изтрия,
с любов щом пролетта ме призове.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados